fbpx

Vi tilbyder

Kære medlemmer af KøbMinBolig.dk

Vi er både for dem med og uden ejendomsmægler! Vi er et perfekt match til dit boligsalg hos ejendomsmægleren (Se hvorfor på siden “Om os“)

KøbMinBolig.dk tilbyder en af Danmarks klart billigste markedsføring og formidling af din bolig mellem sælger og køber! I dagens Danmark har de sociale medier taget over. Det er på dem, at den største trafik foregår. Af den grund, er det netop også her, at vi tilbyder vores målrettede markedsføring.

Markedsføringen af din bolig bliver gjort på baggrund af dybdegående og analyserede målgrupper, som er udviklet af algoritmer. Det gør, at din bolig altså vil poppe op og blive vist til boligsøgende, som er på udkig efter en bolig, som minder om din. Hermed vil alle dem, som din bolig vil blive vist til, være potientielle købere til din bolig.
Derudover vil hver annonce inde på vores webportal markedsføre webportalen i en rækkevidde/omkreds på minimum 60 km rundt om den enkelte bolig. Det vil altså sige, at din bolig både vil blive set af netop dem, som er på udkig efter en som din, og dem, som bor indenfor en rækkevidde på 60 km af din bolig! (Jo flere boliger, der kommer på webportalen, jo bredere bliver markedsføringen af selve webportalen jo så også, så de 60 km er KUN et minimum). Og du behøver dermed slet ikke at koncentrere dig om markedsføringen, da den er mere end rigeligt dækket ind af denne målrettede markedsføring.

Din bolig vil altså poppe op hos de boligsøgendes Facebook og Instagram, som du fx ser en trøje eller lignende poppe op nogle gange. Herved bliver boligsalget optimeret og inddækket så meget som muligt, og chancen for at den rigtige køber bliver fundet vokser dermed. Og der kommer ny optisme og opmærksomhed for boligen, da den vil begynde at blive vist til de rigtige.

Her hos KøbMinBolig.dk får du altså hermed en oplagt mulighed for en målrettet og produktiv markedsføring for KUN 69 kr. inkl. moms! Det er helt uden binding, så du kan afmelde dig helt nemt og gratis, lige når du vil.

OBS. Vi overskrider IKKE din kontrakt med din ejendomsmægler! Vi er blot en hjælpende hånd for jer begge. Vi har intet med et evt. salg at gøre. Vi er eksperter i at finde en køber, og så står ejendomsmægleren for salget, som normalt. Vi er hermed et perfekt match til boligsalget.