fbpx

Advokattilbud

Kære medlemmer af KøbMinBolig.dk

Vi er både for dem med og uden ejendomsmægler! Vi er et perfekt match til dit boligsalg hos ejendomsmægleren (Se hvorfor på siden “Om os“)

Hvis du finder en køber hos os, giver vi dig mulighed for at få ordnet papirarbejdet billigt, hurtigt og sikkert hos Jensen Advokatfirma. Det er et Dansk advokatfirma, som er landsdækkende, og som kan guide dig igennem forløbet, uanset hvor i landet du bor. Du får en fast lav pris hos Jensen Advokatfirma, som er specialister i køb og salg af fast ejendom.
Du kan læse mere på deres hjemmeside: https://bjsj.dk/boligadvokat/

Hvis du hellere vil benytte dig af din ejendomsmægler, din egen advokat eller lignende ved dit boligsalg, så er du selvfølgelig mere end velkommen til det. Vores advokattilbud er nemlig udelukkende kun et tilbud, som vi giver til dig.

OBS. Vi har intet med et eventuelt salg at gøre. Vi er eksperter i at finde en køber til dit boligsalg, og så er resten op til din ejendomsmægler eller lignende. Dette advokattilbud er blot et ekstra tilbud, som vi tilbyder, hvis du skal bruge en til at stå for papirarbejdet.